problema votemap

Aici ajung Topicurile de prost gust si cele care nu respecta regulamentul
Locked
SMECS
Jucator Orang3
Posts: 78
Joined: 18 Sep 2010, 22:51
Zodie: RAC

problema votemap

Post by SMECS » 20 Dec 2010, 21:31

Ce se intampla cu votemap ? Folosesc comanda amx_votemap de_dust2 de_nuke si din nefericire se face votul doar cu o singura harta din cele 2..
Nu poate fi vorba de vrun bug/eroare etc. am patit mai multe zile ,chiar si azi.
La fel nu poate fi vorba de comanda scris gresita...cred ca pot sa-mi dau seama cand scriu gresit ,dar se pare ca am scris corect comanda,si tot cu o singura harta se face votul.
Rezolvati problema,va rog din suflet,pt ca e enervant,vrei sa dai mai multe harti la vot si nu poti.

Multumesc,
smecs out.
Cuvintele nu sunt un joc de artificii, ele sunt arme care pot ucide sau inalta

User avatar
q-fire
Jucator Orang3
Posts: 1066
Joined: 30 Jun 2009, 20:12
Zodie: Leu
Location: Brasov

Re: problema votemap

Post by q-fire » 21 Dec 2010, 01:05

incearca nuke32... si oricum cel mai bine e sa dai 4 harti la vot cam tot timpu , iar daca se mai intampla sa scrii una gresit macar raman 3 optiuni

DEFINITII:
Teoria: stii totul, dar nu merge nimic
Practica: merg toate, dar nu stii de ce
Eu imbin teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.

User avatar
warschau
Moderator Orang3
Posts: 2828
Joined: 28 Jun 2009, 12:09

Re: problema votemap

Post by warschau » 21 Dec 2010, 22:08

A mai patit cineva asa?

User avatar
valentin
Admin Server
Posts: 1172
Joined: 28 Jul 2009, 00:13
Zodie: Balanta
Location: Targoviste ?
Contact:

Re: problema votemap

Post by valentin » 21 Dec 2010, 23:10

Nu cred... adica eu unu nu am avut probleme pana acum !
N-am, pleaca !

User avatar
demO
Jucator Orang3
Posts: 584
Joined: 02 Oct 2009, 19:25
Zodie: Pesti
Location: Constanta
Contact:

Re: problema votemap

Post by demO » 22 Dec 2010, 00:17

nici eu,doar daka scriam din greseala harta incorect,altfel nu;)
Image

User avatar
warschau
Moderator Orang3
Posts: 2828
Joined: 28 Jun 2009, 12:09

Re: problema votemap

Post by warschau » 22 Dec 2010, 01:49

Am verificat si eu, pluginul merge ok :-P

hiGh
Jucator Orang3
Posts: 402
Joined: 28 Jun 2009, 18:35
Zodie: Leu
Location: Bucuresti

Re: problema votemap

Post by hiGh » 22 Dec 2010, 02:14

Poate avem doar de_nuke32 pe server?

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest