Regulament FiFa 2011

Locked
User avatar
dANi
Jucator Orang3
Posts: 2212
Joined: 18 Aug 2009, 20:23
Zodie: Capricorn
Location: Undeva in Balcani
Contact:

Regulament FiFa 2011

Post by dANi » 23 Dec 2010, 16:18

Regulament
1. Este obligatorie in primul rand cunoasterea regulamentului general !
1. Se joaca FIFA11 cu patchul 1.01 !
2. Ambii jucatori sunt obligati sa isi contacteze adversarul , iar in caz ca nu poate juca sa solicite WILDCARD si sa posteze pe forum durata in care va fi absent.(chiar daca este o singura zi sau doua)
3. Fiecare are dreptul la 4 WILDCARD`uri pe sezon.
4. WILDCARD`urile se folosesc pentru amanarea unui meci, rejucarea acestuia fiind facuta pe o data stabilita de cei doi adversari.
5. Setarile sunt :
-GAME MODE : CLASSIC
-HALF LENGTH : 6 MIN
-SPEED : NORMAL sau FAST
6. Jucatori sunt obligati ca la sfarsitul partidei sa faca un print-screen , care va fi atasat la scorul meciului sub forma: Jucator X (echipa) 3-3 Jucator Y (echipa) + print.
7. In caz de egalitate la puncte , prima varianta de departajare este golaverajul , iar apoi meciul/meciurile directe. Fiecare partida se va puncta : 3 puncte victorie, 1 punct egal, 0 puncte infrangere.
8. Din momentul in care meciul a inceput, nu aveti voie sa iesiti din joc pana la terminarea partidei ! (cititi sanctiuni)
9. Inainte sa incepeti un meci sunteti obligati sa inchideti aplicatii gen Yahoo Messenger, MSN, Winamp, oDC, Bitcomet, utorrent, zonealarm, ferestre de download sau alte programe care v`ar putea perturba jocul.
10. Nu se va juca doar TUR-RETUR, ci va fi un SISTEM DE 3 MECIURI.(fiecare joaca cu fiecare de 3 ori)

Sanctiuni
Conditii de a pierde meciul la masa verde cu 3-0:
-Nejucarea meciurilor din motive obiective (am fost plecat)/subiective (nu am avut chef) fara a folosi wildcard sau a anunta.
-Parasirea jocului din momentul in care meciul a inceput. (cel care a ramas in joc va dovedi ca oponentul sau a iesit)

-Nejucarea meciurilor si neanuntarea absentelor din partea ambilor jucatori se va sanctiona cu MECI NUL (0-0),iar cei doi vor primi atentionare.

Conditii de a parasi competitia :
-limbaj neadecvat fata de ceilalti participanti si fata de organizatori
-Dorinta de a parasi competitia din motive subiective (nu mai am chef, m`am ofticat, nu sunt bun la fifa) va duce de la sine warn pe forum.
-Necunoasterea regulamentului
Jucatorii sunt obligati sa accepte tot ce tine de regulament. Nerespectarea sa va trage dupa sine consecinte precum warn verbal, warn aplicat, forfeit sau chiar excluderea din competitie, in functie de gravitatea incidentului.

Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul competitiei :twisted:
:arrow: by DariuZ
Image
Image

Locked