MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Sugestii / Reclamatii war.orang3.ro:28015
Post Reply
User avatar
wiNNd
Pisi
Posts: 89
Joined: 03 Jan 2012, 14:16

MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by wiNNd » 26 Jan 2012, 01:35

Pentru cei care inca nu stiu toate aspectele unui mix/meci/pracc/pcw etc, ne-am gandit sa va explicam intai prin scris anumite obiective, de la cele mai banale pana la cele elementare, pentru a intelege si a va face o idee mai clara despre acestea.

Mixul ( 5vs5 ) :

Valabila pentru CT :

1. Prima runda de PISTOALE :
2(#1). In momentul in care, echipa in care te aflii a pierdut prima runda ( de pistoale ) se va face ECO. [ ECO = reprezinta runda in care nu exista normal, bani suficienti in care sa-ti cumperi o arma. "Regulamentar", acest ECO se face necumparand absolut nimic! Insa daca consideri tu, sau jucatorii din echipa ta, sa cumparati un singur He ( grenada ), sau Flash, pentru a da rush intr-un anumit loc, si a le arunca pe toate in scopul scaderii damage-ului celeilalte echipe ( sau alte scopuri ), nu va afecta cu mult, peste 1 runda cand veti cumpara armele] .
2(#2). Daca runda de pistoale va fi pierduta, puteti cumpara Deagle si Armura mica ( B 8 1 ). Deagle-ul produce un damage mai mare, asupra adversarilor si exista sanse foarte mari, sa puteti castiga runda de eco ( reprezentand a 2 runda ). Insa va fi nevoie ca runda urmatoare, adica runda a 3-a sa faceti din nou eco, sau sa cumparati o arma mica, cu riscurile de a muri/ sau de a nu muri.
3. A 3-a runda puteti cumpara arme mari, armura si ce mai considerati necesar pentru voi ( he-uri, flash-uri, smoke-uri ).

Pentru TERRO :

1. Prima runda de PISTOALE
2. Daca runda de pistoale va fi castigata, cumparati arme mici ( exemplu : mp5, Galil ). In cazul in care aveti bani destui pentru a va cumpara arme mari, puteti face asta, insa este necesara o armura mare ( B 8 2 ). Pentru ca, daca echipa adversa, va da un rush cu he-uri ( cum am exemplificat mai sus ), exista riscul de a muri din acele grenazi, sau a muri din cateva gloante cu pistolul al echipei celeilalte. Iar apoi un jucator sa ia arma voastra, si runda sa aiba un risc mai mare spre pierdere. ( Desigur exista cazuri si cazuri ) .
3. Daca runda de pistoale va fi pierduta, puteti cumpara Deagle si Armura mica. Deagle-ul produce un damage mai mare, asupra adversarilor si exista sanse foarte mari, sa puteti castiga runda de eco. Insa va fi nevoie ca runda urmatoare, adica runda a 3-a sa faceti din nou eco, sau sa cumparati o arma mica, cu riscurile de a muri/ sau de a nu muri.
4. Runda a 3-a ( daca nu ati cumparat nimic, in cea de-a doua ) puteti cumpara arme mari, etc.

De retinut !!!
In cazul in care rundele de arme au fost pierdute, iar banii vostrii se rezuma la : 1800, 2000, 2300, 3000, 3300, 3500, 3700 ( Pana in 4000-4300), faceti eco !! Pentru a avea destui bani pentru a va cumpara runda viitoare sau rundele viitoare.

- Rundele sunt intotdeauna prima parte 15, a doua parte 15, adica 30 in total. Calculul este foarte usor, de exemplu : RUNDE : CT 6 - T 9 ( Calculand acestea = 15 ) ; CT 8 - T 7 = 15 ; CT 10 - T 5 = 15 . Daca sunteti in momentul in care meciul este ( sa zicem ) CT 7 - T 7 ; stiti ca este ultima runda ( 8-7=15) pe care trebuie sa o castigati ori voi, ori echipa adversa. Daca meciul este : CT 6 - T 7 ; stiti ca mai sunt 2 runde pana la finalul primei parti. Trebuie ca cele doua echipe sa mai castige 2 runde -> ( CT 8 - T 7 SAU CT 6 - T 9 SAU in cazul in care voi luati o runda, si cealalta echipa 1 runda : CT 7 - T 8 ) Toate rezultand la 15.
Sper ca am explicat destul de usor, incat sa intelegeti.STILUL DE JOC :

- Ca si in prima runda, pana in ultima runda, nu trebuie neaparat sa dati rush, sau sa faceti wait ( sa campati ) intr-un anumit loc. Puteti faceti FAKE.
Puteti de exemplu pe harta de_dust2, sa faceti acest fake : Dati rush x2 in tunel, aruncati doar flashuri , NU INTRATI IN x2 -> coborati in catacombe ( pe scari ) si cand ajungeti la cutia de pe mid , aruncati He-uri la scara, si urcati pe panta de pe jumate si va duceti lung. Precum in acest demo : http://www.2shared.com/file/hwtG64Fo/fake.html
- Al doilea presupus fake : Rush in tunel, dati flash in x2, coborati jos, dati he scara, urcati panta si apoi va duceti direct scara.
- Al treilea : Va duceti lung, aruncati un flash, va duceti spre scara coborati jumate, sau va duceti in tunel sau va duceti scara ( cum doriti, am incercat sa arat prin demo )
- La rundele de eco puteti TOTI 5 sa dati heurile pe lung, ramane la latitudinea voastra daca va bagati peste ei, din lung, sau doar dati heurile si va strangeti TOTI in x1.
- A doua varianta, va strangeti toti 5, si asteptati daca auziti ca vin x2, si dati toti grenazile x2. La fel ca mai sus, ori intrati peste ei, ori ramaneti undeva.
- Fake pe inferno, exact cum am aratat, puteti face in felul urmator : Va duceti alee, dati un smoke pe jumate, sau un flash, va INTOARCETI spre banana, si ori intrati direct in x, ori va intoarceti iar inapoi in celalalt x ( mare ).
Toate aceste fake-uri sunt facute special, pentru a pacali adversarii in locul unde doriti sa intrati sa puneti bmb.
Toate cele de mai sus exemplificate le gasiti aici : http://www.2shared.com/file/fEiwmw9I/runda.html
http://www.2shared.com/file/0FRX8o0U/1rundainf.html
http://www.2shared.com/file/aU0tqX8t/arma2.html
http://www.2shared.com/file/pSx3aQ1F/eco1.html
http://www.2shared.com/file/wQYyVaUl/fake1inf.html
http://www.2shared.com/file/TOr-FyNh/fake2.html
http://www.2shared.com/file/F-VAeC-a/fake3.htmlAlta "regula" in momentul in care jucati mix, sau meci, este jocul in echipa.
Acesta presupune : Anuntarea oricarei miscari pe care o auziti, comunicare in locul in care va aflati voi, sau ceilalti jucatori din echipa, si dublajul.
Acest dublaj, cum probabil ati auzit la altii ( "Dubleaza-ma" sau "De ce nu m-ai dublat?" ) presupune ajutorul tau fata de coechipier.
De exemplu colegul vostru, se "bate" cu unul, sau doi sau trei jucatori din echipa adversa. Voi trebuie sa trageti in acei jucatori, sau in acelasi loc in care trage colegul vostru, pentru a-l omori/ a-i omori pe aceia, cu SCOPUL ca acest coleg al vostru, precum si voi sa NU MURITI ! Dar sa incercati sa-i omorati pe cei adversi.

M-am gandit sa explic aceste lucruri, pentru ca am observat prin mixurile noastre ( alegerile ) ca nu stiti anumite elemente ale acestui joc. Nu este nici o rusine, nu trebuie sa va ambitionati si sa nu le cititi, sau sa nu ascultati unele sfaturi. Orice jucator bun a invatat la fel, prin sfaturi de la alti jucatori, prin demouri, filme etc.
Sper ca v-a fost de ajutor !
Mult succes :D
Last edited by wiNNd on 28 Jan 2012, 21:18, edited 1 time in total.

User avatar
kiduuu
Owner
Posts: 4807
Joined: 28 Jun 2009, 03:39
Zodie: Leu
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by kiduuu » 26 Jan 2012, 02:34

Mai completez si eu putin :D

1.Runda de lame se va da mereu, in functie de harta, pe lung sau jumatate.Stati grupati si folositi click dreapta
2.Nu luati niciodata deagle prima runda, adica runda de pistoale => publicar (acel om de care nu ai nevoie de el la un meci datorita faptului ca nu va juca in echipa niciodata si nu va conta decat fragul pentru el)
3.Ganditi jocul, trageti calm urmati motto-ul : "indemanare, calm, precizie"
4.Verificati intotdeauna radarul si pozitia coechipierului, pentru a evita tk-ul (teamkill, la un meci, friendlyfire este intotdeauna 1) si pentru a stii unde a fost luat din caz ca e nevoie.
5.Evitati spamarea chatului, lasati doar liderul de clan sa vorbeasca pe say. Jucati frumos si creati o atmosfera placuta, nu il injurati pe x si y pentru ca e mai bun ca voi.
6.Regulile de joc difera de la competitie la competitie : 1 vs 1, 2 vs 2, 3 vs 3 si 5 vs 5.
7.Fiecare loc important de pe harta are o denumire. Se joaca numai harti acceptate pgl (de_mirage, de_forge, de_tuscan, de_train, de_nuke, de_dust2, de_inferno) nu cereti si nu faceti niciodata un mix pe snow sau alte harti de genul.
8.Tero - Nu va bateti niciodata cu bmb pusa, asteptati defuse sau fake-defuse, stati ascunsi in site sau in afara lui la sunet.


Va putem invata multe, daca doriti acest lucru. Puteti sa ne cereti ajutorul, veti putea absolvi scoala de cs, numai cand stiti acest joc.
Mail : office@orang3.ro
YM : cs_orang3
Steam ID: junokids
Grup STEAM : http://steamcommunity.com/groups/kiduuu
Facebook : http://www.facebook.com/orang3.ro
Pentru admine cu plata aici


Phantomas
Jucator Orang3
Posts: 11
Joined: 24 Jan 2012, 03:47
Zodie: Taur
Contact:

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by Phantomas » 27 Jan 2012, 18:59

Cand plantezi BOMBA,sa fie intotdeauna la vedere. :)

axt
Jucator Orang3
Posts: 132
Joined: 14 Dec 2011, 23:55
Zodie: Capricorn
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by axt » 28 Jan 2012, 19:44

daca vrei sa joci meciuri trebuie sa ai rabdare si concentrare ceea ce foarte multi nu au.. multi stiu sa traga dar daca nu gandesti jocul degeaba stii sa tragi..

axt
Jucator Orang3
Posts: 132
Joined: 14 Dec 2011, 23:55
Zodie: Capricorn
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by axt » 31 Jan 2012, 13:36

Ok, in primul rand cred ca ar trebui sa fie sterse ultimele 5-6-7 comentarii de aici(cele off-topic). in al doilea rand vin si eu cu denumirile locurilor de pe toate hartile. nu le-am facut eu, le-am gasit pe forum la pgl si m-am gandit ca o sa-i ajute pe cei care nu stiu. Am incercat sa le pun ca imagini dar forumul nu ma lasa ca sunt prea mari, deci cei interesati sa dea click pe linkuri.

http://s18.postimage.org/d1wfptlvd/de_dust2.jpg
http://s13.postimage.org/8jkuv69qv/de_inferno.png
http://s9.postimage.org/v4yka87vz/de_nuke.png
http://s16.postimage.org/bfqdrpf5x/de_train.png
http://s16.postimage.org/ydxd5nymd/de_tuscan.jpg
http://s7.postimage.org/jyfg73tbv/de_mirage.jpg

User avatar
RpC
Ofiter Etica
Posts: 776
Joined: 30 Jun 2009, 04:48

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by RpC » 01 Feb 2012, 18:15

Pe tuscan "piata" e intre zet si x2 , unde scrie piata in poza pusa de tine se numeste depozit , culoarul care duce dinspre baza CT spre x2 se numeste pasarela.

Pe train trenul de la linia 1 (cel fara vagon) se numeste ahl , al 2 lea tren de la linia 3 e cunoscut drept trenul lu' sedan sau la sedan (depinde cum va e mai usor) , trenul de la linia 4 se numeste pop-dog.
Semnatura.

axt
Jucator Orang3
Posts: 132
Joined: 14 Dec 2011, 23:55
Zodie: Capricorn
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by axt » 01 Feb 2012, 19:59

cum am zis nu eu am facut pozele alea, oricum fiecare echipa isi pune denumiri proprii la diferite locuri, pe poze sunt denumirile in mare. nu stiam denumirile alea de pe train, thx! :)

User avatar
k1ndeR
Jucator Orang3
Posts: 65
Joined: 13 Dec 2011, 22:37
Zodie: Scorpion
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MODEL : Reguli de a invata "secretele" unui MIX/MECI :

Post by k1ndeR » 15 Feb 2012, 20:30

Daca am 3500 - 3700 , fortez cu galil ( tero ) sau famas ( ct ) + armura mica + gloante mari :D si daca as sta sa calculez detaliile cred ca imi ajung banii si de un fb :)) }{
Cars and women will never go out of style! 'Paul Walker'

Post Reply